back to top
31 C
Sarajevo

O Nama – BIB.ba

Dobrodošli na BIB.ba – informativni portal posvećen Bosni i Hercegovini!

Naša Misija

Naša strast i predanost leže u pružanju sveobuhvatnih i istinitih informacija o Bosni i Hercegovini. Sa dubokom posvećenošću istini i odgovornosti prema javnosti, naša misija je da osiguramo da svaki čitalac na BIB.ba ima pristup pouzdanim, objektivnim i sveobuhvatnim informacijama koje su ključne za razumijevanje događaja u našoj zemlji.

Zašto Postojimo?

Živimo u vremenu kada je informacija neprocjenjiva, ali isto tako i izložena raznim manipulacijama. BIB.ba je tu da izdvoji najvažnije informacije i pruži vam jasnoću. Naša svakodnevna predanost istraživačkom novinarstvu osigurava da duboko ronimo ispod površine kako bismo otkrili priče koje su bitne za svakog građanina Bosne i Hercegovine.

Tim Stručnjaka

Naš tim na BIB.ba se sastoji od iskusnih novinara, analitičara i stručnjaka iz raznih oblasti. Svaki član našeg tima doprinosi bogatstvu različitih perspektiva i stručnosti kako bismo vam donosili informacije koje su relevantne i suštinske za vašu svakodnevnicu. Naša posvećenost istini i integritetu jamči da ćete dobiti vijesti koje su temeljene na činjenicama.

Nepristrasnost i Objektivnost

Na BIB.ba, naša temeljna vrednost je nepristrasnost. Bez obzira na političke, društvene ili ekonomske faktore, mi ostajemo neutralni. Naš cilj je pružiti vam širok spektar perspektiva kako biste sami mogli oblikovati svoje mišljenje. Objektivno izvještavanje je naša odgovornost prema vama, našim čitaocima.

Otvorena Komunikacija

Vaše mišljenje i povratna informacija su dragocjeni za nas na BIB.ba. Želimo biti vaš glas i platforma za dijalog o temama koje su bitne za Bosnu i Hercegovinu. Ako imate sugestije, pitanja ili komentare, slobodno nas kontaktirajte. Vaša angažiranost pomaže nam da rastemo i razvijamo se kako bismo vam pružili još bolju uslugu.

Pridružite Nam Se

Pozivamo vas da nas pratite na našim društvenim mrežama kako biste ostali informisani o najnovijim dešavanjima na BIB.ba. Pretplatite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati o važnim događajima i pričama koje oblikuju našu zemlju. Vaša podrška je pokretač našeg rada.

Hvala što ste dio BIB.ba zajednice i što podržavate našu misiju!

OGLAŠAVANJE:
Melisa Čančar Karahodža
direktorica prodaje
marketing@tnt.ba
+387 62 553 222

UREDNIŠTVO
Alem Sinanović
urednik digitalnih medija
info@bib.ba / info@tnt.ba
+387 62 554 222